Tea Green Chunmee 4011

Fa'amatalaga Puupuu:

O fasiga o Chunmee tea 4011 (Farani:Thé vert de Chine) e lelei pei o mata.O galuega tauave o le anti-matua, maualalo toto lipids, aveesea le mamafa, puipuia le kanesa ma manino manava manava. E mafai ona faʻaleleia le manava. E masani ona auina atu i Algeria, Mauritania, Mali, Niger, Libya, Benin, Senegal, Burkina Faso, Côte d ' Ivoire


Fa'amatalaga Oloa

Igoa o oloa

Chunmee 4011

Fa'asologa o lauti

Tea lanumeamata chunmee

Amataga

Itumalo o Sichuan, Saina

Fa'aaliga

lanumeamata, pi'opi'o

AROMA

manogi maualuga

Tofo

mālū ma fou

afifiina

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g mo pusa pepa po o apa

1KG,5KG,20KG,40KG mo pusa laupapa

30KG,40KG,50KG mo taga palasitika po o taga fana

So'o se isi afifi e pei ona mana'omia e tagata fa'atau e le afaina

MOQ

8 TONE

Gauai

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRY CO.,LTD

Teuga

Taofi i se nofoaga matutu ma malulu mo se taimi umi e teu ai

Maketi

Aferika, Europa, Sasaʻe Tutotonu, Asia Tutotonu

Tusi Faamaonia

Tulaga lelei, tusi faamaonia Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL ma isi e pei o manaʻoga

Fa'ata'ita'iga

Fa'ata'ita'iga fua

Taimi tiliva

20-35 aso talu ona faʻamaonia faʻamatalaga o faʻatonuga

Fob uafu

YIBIN/CHONGQING

Tulaga totogi

T/T

O le lauti Chunmee e manaia lona tofo, suamalie suamalie, ma se tofo mama mafanafana, e avea o se lauti lanumeamata sili ona lelei i le ao po o le po, ma se tofo lelei lapotopoto ma le toe tofo.O le lauti Chunmee na suʻesuʻeina e mataʻituina le fua o le infusion o caffeine.O le suʻesuʻega na maua ai o le faʻasalalauina o caffeine e ala i lau lauti o se faiga faʻalavelave tele.

E te iloa Niger?

nirier

O le Ripapelika o Niger o se tasi o atunuu o lo'o loka i Aferika i Sisifo.E faaigoa i le Vaitafe o Niger ma o lona laumua o Niamey.E tuaoi ma Chad i sasae, Nigeria ma Benin i saute, Burkina Faso ma Mali i sisifo, Algeria i matu, ma Libya i matu sasaʻe.O le umi atoa o le tuaoi e 5,500 kilomita.E aofia ai se vaega o le 1,267,600 sikuea kilomita, o le atunuʻu aupito maualalo lea i le lalolagi.

Ole aofa'iga ole 1,267,000 sikuea kilomita ma le faitau aofa'i e 21.5 miliona (2017).O loʻo i ai 5 faʻalapotopotoga faʻapitoa i totonu o le atunuʻu: Hausa (56% o le faitau aofaʻi o le atunuʻu), Djerma-Sanghai (22%), Pall (8.5%), Tuareg (8%) ma Ka Nuri (4%).O le gagana aloaia o Farani.

O Niger o loʻo i ai le faitau aofaʻi o le 21.5 miliona i le 2017. O le faitau aofaʻi o le faitau aofaʻi o tagata 5 i sikuea kilomita.O le faitau aofaʻi o loʻo faʻamautu i Niamey ma ona nofoaga lata ane.Ole fa'atulagaina o le faitau aofa'i e fai lava si laiti, ma o tagata e silia ma le 65 le aofa'i o le 2% o le aofa'i atoa.

E sili atu i le 90% o tagata nonofo e talitonu i Islama, lea e tusa ma le 95% o Sunni ma e tusa ma le 5% o Shia;o isi tagata o loʻo nonofo e talitonu i lotu anamua, Kerisiano, ma isi.

Aso malolo ma tapu i Niger

1. Aso malolo tetele: Ianuari 1 o le Tausaga Fou, Aperila 24 o le National Harmony Day, Me 1 o le Aso faigaluega, Aukuso 3 o le Tutoatasi, ma Tesema 18 o le aso na faavaeina ai le Malo (National Day).E le gata i lea, o le Eid al-Fitr (Oketopa 1 i le kalena Islam) ma le Eid al-Adha (Tesema 10 i le kalena Islam) o aso malolo faʻale-malo foi.

2. Tapuaiga ma aganuu: Niger o se atunuu Isalama, ma e sili atu i le 90% o tagata nonofo i le atunuu e talitonu i Islama.O Niger fo'i ose atunu'u e tele fa'alapotopotoga, e 'ese'ese aganu'u ma aga masani.

O tagata Nigeria e iai le tu masani o le vave faaipoipo.O alii e tele lava ina faaipoipo i le 18-20 tausaga le matutua, ae o le tulaga masani o le faaipoipoga mo tamaitai e tusa ma le 14 tausaga.E masani ona lē fai ni veli a tama'ita'i, a'o tama tane Tuareg e fai ni veli pe a uma le 25 tausaga.O le Borolos o Niger e iai le aganuʻu o le lalelei o tamaloloa.E tapu e tagata Nigeria ona momoe ma o latou foliga e faasaga i sasaʻe pe momoe i tua i taimi o timuga.O le toʻatele o tagata Nigeria e talitonu i lotu masani o fetishists.Latou te talitonu o mea uma e iai meaola, talitonu o le la, le masina, o nisi o laau, mauga ma papa e iai atua, ma e tapuaʻi i ai.

Faamanatu faapitoa: Mosalemi tatalo 5 taimi i le aso.O i latou e taunuu i Niger mo le taimi muamua e tatau ona faʻaaloalo i tu ma aga faʻalelotu a atunuu Isalama ma aua neʻi faʻalavelave pe faʻalavelaveina galuega tatalo a tagata o le nuʻu.

Tatapu autu

E sili atu i le 90% o tagata o Niger e talitonu i Islama, ma e leai se tasi e faʻatagaina e tautala pe talie i faletapuai ma isi taimi tatalo.Latou te le fiafia e talanoa e uiga i puaa iinei, ma aloese mai mea e iai le logo puaa.Afai e te fetaia'i ma se tamaititi o lo'o i ai se si'usi'u i lona ulu, o lona uiga ua maliu lona tama;afai e tuia le lua, o lona uiga ua oti lona tina.E toatele tagata e le fiafia i le mumu, ae pei o le lanumeamata ma le samasama.

Fa'atau lauti i Niger

A5R1MA Tuareg inu lauti i le fale i le toafa, Timbuktu, Mali

O tagata Nigeria e masani ona inu lauti i taimi o malologa pe a uma taumafataga ma taimi faigaluega.O le lauti e mafai ona taʻua o la latou vai inu e le mavavaeeseina.E tusa lava pe latou te o i fafo, latou te aumaia se seti o seti lauti.O tagata e maualuga le tulaga e ave e latou aumalaga, ma o le tele o tagata latou te aveina na o latou, e pei o avetaavale e ave pasi mamao.O la latou seti lauti e aofia ai mea nei: o se tamai ogaumu e faia i le uaea u'amea, se tamai ipu u'amea, se ulo lauti, se ipu suka, ma se tamai ipu tioata.Fa'aaoga se fasi ie ma aumai i so'o se mea e te alu i ai.

E tusa ai ma faʻamaumauga faʻaletausaga a le World Tea Association, o le aofaʻi o lauti mai fafo i le 2012 e tusa ma le 4,000MT.O loʻo i ai se manaʻoga sili atu mo le lauti lanumeamata i le ogatotonu i le maualuga, e pei o le 4011, 41022, 9371 ma isi.Toeititi lava leai se taumafa lauti pauta i le atunu’u atoa.

Teuga lauti

Ole fa'apipi'i lauti sili ona ta'uta'ua o taga lauti 25g, ma taga pepa 250g ma le 100g e ta'uta'ua fo'i i tagata fa'atau i le atunu'u.

Le auala a Niger e fai ai lauti

Meafaigaluega: ulo enamel, tamai tioata, tioata tele, ogaumu malala

1. Ave le 25g o lauti, tu'u i totonu o se ulo u'amea (ulo uamea) fa'atasi ma se ipu vai tele, ma fa'avela i malala;

2. A uma ona vela le vai mo se taimi umi, sasaa le sua lauti i totonu o se ipu tele.Afai o le sua lauti e sili atu ma le afa ipu, e tatau ona e sasaa le sua lauti i totonu o le ipu ma kuka seia na o le afa ipu lauti e totoe, o le mea muamua lea;

3. E i ai le latou ipu u’amea, latou te tu’u i ai le suka (e tusa ma le 25g) ma le supa lauti i totonu o le ipu u’amea, ona tu’u lea i luga o le afi malala e fa’avevela ai, ona sasaa ai lea o le foam i le va o ipu e lua;I totonu o le potu lafoaʻi, o le pito i lalo o le ipu e masani ona vaʻaia mama, ma o le pito i lalo o le ipu e masani ona lafo i le taimi o lenei gaioiga;

4. Fa'asoa lauti e fa'apitoa fo'i.Tu'u pupuni ua tosoina i totonu o ipu laiti, ona tufa atu lea o le lauti, muamua i le au matutua, ona sosoo ai lea ma tagata laiti.

BAOZHUANG

  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Auina mai lau savali ia i matou:

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou