Jin Jun Mei?Da Hong Pao?Po o mea uma e lua?

标题

Jin Jun Mei, faʻapea foʻi ma Da Hong Pao, e tupu aʻe i Wuyi Mountain, ae o le muamua i le vaomatua muamua o Wuyi Mountain Nature Reserve, o le lona lua i totonu o maa papa.Lua Tea Saina sili, o le fea e sili atu lona tofo?

A oʻo mai pe lelei Jin Jun Mei poʻo Da Hong Pao e inu, e tatau ona amata mai a latou metotia faʻafefe.O Jin Jun Mei, o le lauti uliuli, o loʻo i ai se tofo suamalie mama o lauti uliuli, o lona vevela vai e talafeagai mo le tusa ma le 85 centigrade, ma e tatau ona vavae ese le sua lauti mai le pito i lalo o lau lau pe a ma le 10 sekone, poʻo le lauti. o le a tofo sina mafiafia nai lo le fou ma suamalie.

大红袍4
大红袍3
金骏眉3
金骏眉7

 

Mo le Da Hong Pao, e sili atu le faʻafefe mo le 1-2 minute i le vai faʻafefe, ma o le manogi o le papa o loʻo i totonu o le lauti o le a faʻamalolo.O le tofo o Da Hong Pao e malu, ma sina tofo oona ma astringent i le taimi muamua ma suamalie ma tumau le maeʻa.E iai uma le suamalie o le lauti uliuli ma le manogi o le lauti lanu meamata.

O lea la, o le mea pito sili ona taua o le faʻataʻitaʻiina lea o metotia faʻafefe o lauti e lua pe a oʻo i le mea e sili atu le inu.E le gata i lea, e faalagolago foi i le fiafia o le tagata lava ia.Filifili Jin Jun Mei pe a e fiafia i le lauti suamalie suamalie;po'o Da Hong Pao pe afai e te mana'o i lauti manogi fou.

'upega tafaʻilagi: www.scybtea.com

Telefoni: +86-831-8166850

email: scybtea@foxmail.com


Taimi meli: Tes-09-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou