Aso o Tamaitai : Alofa ia te Oe Lava

O Mati o se tagata e sili ona fiafia i ai.E le gata o le masina e faʻafeiloaʻi ai le tautotogo ma, o le mea lea, o se amataga fou, ae o le masina o Talafaasolopito o Tamaitai, lea e faamanatu ma faʻaaloalogia ai le taua tele o tamaitai i le talafaasolopito.Ma o le asō, faʻamoemoe e mafai e tamaʻitaʻi uma ona faia le matafaioi sili ona taua - OE LATOU.

aso o wonman

Bellow o se ituaiga lauti ou te fautuaina i tamaitai uma, ma faamolemole ia tausia lelei oe lava.

Jasmine Teafa'atasi ai ma Passion Fruit ma Lanu lanumeamata

Metotia Fa'ainu:
Laasaga 1: Su'e nisilauti jasmine.
Laasaga 2: Fa'amama le pulupulu o le suka ina ia maua ai le sua suamalie.E mana'omia lou tu'u o se sieve/fa'amama i luga o se pesini, ona tipi lea o fuala'au tu'inanau matala, fa'a'a'e le pa'u i luga o le fa'asala.Fa'aaoga le pito i tua o le sipuni e oomi ma aveese mai ai le sua.
Laasaga 3: Fa'amama le sua lauti jasmine fa'afefiloi i totonu o se ipu malamalama ma fa'aopopo le sua suamalie ma fa'afefiloi.
Laasaga 4: Fa'aopoopo le meli e fa'amalie ai i lou mana'o.
Laasaga 5: Faaopopo 1-2 tamai moli lanumeamata i le tioata ma o le mea lena.

茉莉花茶2
百香果2
蜂蜜
小青桔2
青桔茶

Malosiaga:

O le lauti Jasmine o loʻo i ai le aoga o le faʻamamaina o le ate ma faʻaleleia le vaai, ma e iai foʻi aʻafiaga o le kanesa ma le matua;
O moli lanumeamata ma Passion Fruit e mauoa i alava, Vit A, Vit C, ma minerale e pei o le calcium, potassium, iron, ma le magnesium.E lelei tele mo le metabolism ma fesoasoani e mu le ga'o.

'upega tafaʻilagi: www.scybtea.com

Telefoni: +86-831-8166850

email: scybtea@foxmail.com


Taimi meli: Mati-08-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou